top of page

DOE MEE

en win een cadeaubon van €50,- 

Ben je tussen 13 t/m 23  jaar en woon je in Zutphen of de regio? We zouden er graag achter willen komen wat jouw relatie is met je smartphone en hoe je hiermee omgaat. Het anonieme onderzoek stelt korte persoonlijke vragen die ons inzicht geven in wat jij als jong mens zelf ervaart, in plaats van dat wij volwassenen het voor je invullen. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken wij als input voor het maakproces van de aankomende grote voorstelling met de werktitel Virtueel gaat het heel goed met me die wij in November van dit jaar zullen spelen in Zutphen.

Om het onderzoek te kunnen uitvoeren heb ik jouw hulp nodig. Zou je deze enquête willen invullen en eventueel willen delen onder je vrienden en of vriendinnen? Op die manier kunnen wij zo veel mogelijk betrouwbare informatie krijgen over wat er nou echt bij jou en je leeftijdsgenoten speelt. Leuk om te weten.

 

Er worden twee cadeaubon ter waarde van €50,- van je favoriete Zutphense winkel verloot onder iedereen die meedoet!

 

De enquête is beknopt. We stellen gesloten en open vragen. De enquête kan op alle devices worden ingevuld en is volledig anoniem.

 

Wil je de vragen beantwoorden? Het kost je minder dan tien minuten.

Scherm­afbeelding 2024-01-23 om 09.58_edited.jpg
bottom of page