top of page

STAGE LOPEN

WOEST OOST IS EEN ERKEND LEERBEDRIJF 

Iedere productie stellen wij een vastgesteld aantal stageplekken beschikbaar voor studenten van Theater en/of Dans-opleidingen op MBO en HBO niveau. Woest Oost is een erkend leerbedrijf, we kunnen je dus uitstekend begeleiden. 

Iedere productie is een anders, daardoor verschilt het aantal repetitie-uren en voorstellingen. Dit wordt per stageopdracht beschreven. Je speelt de voorstelling met andere jongeren met en zonder ervaring maar zonder theateropleiding. Daarnaast help je mee met alle andere dingen rondom de voorstelling, zoals productie. je krijgt dus echt "een kijkje in de keuken"! 

Wil je een afstudeerstage met een speciale opdracht bij Woest Oost doen, stuur ons dan even een berichtje met je idee en de informatie. 

 

Woest Oost - De Overlevende-37-klein formaat.jpg
STAGE

Op dit moment bieden wij meerdere stageplekken voor MBO of HBO studenten van een Theater- en/of Dansopleiding aan voor onze producties Theater Na De Dam, Theater voor Keti Koti en de grote productie in november. De data van repetities en voorstellingen vind je in de agenda.

Je kunt je hieronder aanmelden. Na je aanmelding nemen we binnen 2 weken contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. 

Woest Oost - Warnsveld_-47-LR.jpg
AFSTUDEERSTAGE

Je kunt bij Woest Oost ook een afstudeerstage doen. Of we de juiste begeleiding kunnen bieden hangt af van jouw opdracht. 

Stuur ons even een berichtje, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Woest Oost - Warnsveld_-15-LR.jpg
PRAKTISCH & KOSTEN

Als je als stagiair deelneemt aan een productie hoef je hier niet voor te betalen. Daarvoor in ruil hebben we serieuze verwachtingen; 

  • Je bent bij alle repetities aanwezig (mits je ziek bent)

  • Je denkt en helpt mee in alle zaken rondom het maken en produceren van een voorstelling

  • Je hebt een professionele houding en laat deze tijdens repetities ook steeds zien

Repetities vinden plaats in het centrum van Zutphen en aan het einde van het traject op locatie van de voorstellingen. 

bottom of page