top of page

za 20 jan

|

Repetiteruimte Woest Oost

5 YEARS WOEST OOST (besloten)

Woest Oost bestond in 2023 5 jaar. 5 JAAR!!! Wát zijn we trots. Dit vieren we graag op 13 januari 2024 met al onze (oud)spelers. Want zonder hen, geen Woest Oost!

5 YEARS WOEST OOST (besloten)
5 YEARS WOEST OOST (besloten)

DATUM & LOCATIE

20 jan 2024, 20:00 – 21 jan 2024, 00:00

Repetiteruimte Woest Oost, Oudewand 31, 7201 LJ Zutphen, Nederland

INFORMATIE

Lieve (oud)spelers van Woest Oost, 

In 2023 bestond Woest Oost 5 jaar! Wát ben ik daar trots op. Ik heb samen met jullie; mijn veelzijdige en krachtige jonge helden, prachtige producties mogen maken. Wat hebben we samen hard gewerkt aan zoveel mooie producties. 

Want check dit, dit hebben we met elkaar gemaakt de afgelopen jaren:

In 2019 begon Woest Oost haar avontuur in Zutphen met Remember Me in Het Koelhuis. Daarna maakten we onze eerste Theater Na de Dam voorstelling door de stad; "Nog niet eens zo lang geleden op dezelfde plek". 

In 2020 speelden we Courage in Theater Hanzehof. In de corona-periode die maakten we een luistervoorstelling voor Theater Na de Dam; "Het kwam via de achtertuin". 

In 2021 speelden we  aan de voordeuren Onbekend en (on)bemind. Later dat jaar mochten we eindelijk weer voor publiek spelen, maar wel buiten. We speelden in de Theetuin in Vierakker Theater Na de Dam en You always hurt the one you love in de Theetuin in Vierakker. Ook organiseerden we voor het eerst de dialoogtafel met Keti Koti en de Werkplaats.

In 2022 speelden we de voorstelling De Overlevende, de voorstelling NASI SUDAH MENJADI BUBUR voor Theater Na de Dam, De Drie Zusters op een boerderij in Warnsveld, weer de Keti Koti dialoog tafel en de Werkplaats. 

In 2023 maakten we Er hoeft er maar een de eerste te zijn  voor Theater Na de Dam, organiseerden we eerste openbare keti koti herdenking en viering met free heri heri for all en speelden we Alnaazihin in de Theater Hanzehof, Schouwburg Lochem en Kunstlinie in Almere. 

Woest Oost is allang niet meer alleen Irene Kriek, maar een team van  professionals die er gedurende het jaar voor zorgen dat we samen mooie bijzondere voorstellingen kunnen maken. WIJ GEVEN EEN FEEST! Om te vieren dat we al vijf jaar bestaan en om samen met jullie te proosten op de volgende vijjf jaren! Op zaterdag 13 januari, aansluitend aan de werkplaats (Schrijf je in!), eten we samen en daarna is het feest. 

Voor wie: alle jongeren die hebben meegespeeld in één of meer voorstellingen tussen 2019 t/m 2023. 

Wanneer: zaterdag 13 januari 

Hoe laat: 20.00 tot 20.00 uur

Waar: Woest Oost, Oudewand 31, Zutphen 

Ben je erbij? MELD JE DAN HIER AAN zodat wij weten wie er komen. 

Het feest is besloten, we hebben niet genoeg plek voor introducees. Zoek dus al je Woest Oost vrienden bij elkaar!

Liefs en tot zaterdag 13 januari!

Irene Kriek

DEEL OP SOCIAL MEDIA!

bottom of page