top of page

zo 15 sep

|

Zutphen

Auditie Woest Oost JONG

​Voor de jongste theatertalenten is er Woest Oost JONG! Ben je 9, 10, 11, 12, of 13 jaar en lijkt het je leuk om eens in een theatervoorstelling te spelen? Dan kun je meedoen! Je hebt geen ervaring nodig.

Auditie Woest Oost JONG
Auditie Woest Oost JONG

DATUM & LOCATIE

15 sep 2024, 10:00 – 12:00

Zutphen, Oudewand 31, 7201 LJ Zutphen, Nederland

INFORMATIE

Ga direct naar het formulier om je aan te melden voor de eerstvolgende proefrepetitie>>>

Voor de jongste theatertalenten is er Woest Oost JONG! Ben je 9, 10, 11, 12, of 13 jaar en lijkt het je leuk om eens in een theatervoorstelling te spelen? Dan kun je meedoen! Je hebt geen ervaring nodig.

Bij Woest Oost JONG werken we op dezelfde unieke manier als bij de producties voor de oudere jongeren. We maken in zo/n vier maanden tijd onder begeleiding van een regisseur samen een voorstelling. We gaan samen teksten schrijven, dansen en repeteren tot we een mooie voorstelling hebben die we in drie voorstellingen gaan speler voor publiek.

Woest Oost JONG vindt twee keer per jaar plaats, de eerste editie in het voorjaar/zomer en één editie direct na de zomervakantie.

Als het je leuk lijkt om mee te doen, dan moet je je aanmelden voor de proefrepetitie. De eerstvolgende proefrepetitie is na de zomervakantie op zondag 15 september van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan hier.

Over de proefrepetitie:

Tijdens de proefrepetitie doen we een theatertraining. Als er meer dan 12 aanmeldingen zijn, wordt na deze repetitie een uiteindelijke groep van maximaal 12 kinderen samengesteld. Dit is geen selectie op basis van kunnen, maar op samenstelling van de groep zodat er een goed geheel ontstaat om mee te werken. Denk hierbij aan een goede mix van leeftijden, jongen/meisje en energieën.

Planning:

Elke dinsdag & enkele zondagen (zie planning)

15:00 inloop, 15:15 start

17:00 einde

Week 37:    zondag 15 september proefrepetitie

Week 38:    dinsdag 17 september repetitie  Week 39:    dinsdag 24 september repetitie Week 40:    dinsdag 1 oktober repetitie                         zondag 6 oktober repetitie Week 41:    dinsdag 8 oktober repetitie Week 42:    dinsdag 15 oktober repetitie                        zondag 20 oktober repetitie Week 43:    dinsdag 22 Oktober repetitie Week 44:    dinsdag 29 oktober repetitie

                       zondag 3 november repetitie Week 45:    dinsdag 5 november generale repetitie

                        vrijdag 8 november 1x avondvoorstelling

                        zaterdag 9 november 2x voorstelling middag en avond

Contributie:

De kosten voor deelname aan deze productie van Woest Oost JONG bedragen €250,-.

De financiele situatie mag voor Woest Oost nooit de reden zijn om niet mee te kunnen doen. Mocht betaling van de contributie problemen geven dan staan op deze pagina handvaten om financiele ondersteuning te krijgen: https://www.woestoost.nl/financiele-ondersteuning. Onze ervaring is dat dit bijna altijd lukt! Voor vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen.

DEEL OP SOCIAL MEDIA!

bottom of page